Λουκανικόπιτα τέλεια
Μια πιτούλα νόστιμη με λουκάνικα Φρανκφούρτης και τυρί κρέμα!
Υλικά
-
300-400 γρ. λουκάνικα Φρανκφούρτης κομμένα σε κύβους
-
200 γρ. μανιτάρια σε φέτες
-
300 γρ. τυρί κρέμα με μυρωδικά
-
1-2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
-
2 κ.σ. λάδι
-
1 φύλλο σφολιάτας
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σοτάρουμε στο λάδι το(α) κρεμμύδια, ρίχνουμε τα κυβάκια λουκάνικου, προσθέτουμε τα μανιτάρια, μαϊντανό, τα σοτάρουμε και τέλος ρίχνουμε το τυρί, ανακατεύουμε να ενωθούν όλα μαζί.
-
2
Αφήνουμε να κρυώσουν καλά!!!
-
3
Ανοίγουμε τη σφολιάτα λίγο με πλάστη, βάζουμε τη γέμιση στο κέντρο της, κόβουμε λωρίδες στα πλαϊνά του φύλλου και αρχίζουμε να κλείνουμε τη γέμιση πλέκοντας το ρολό μας σε πλεξούδα!
-
4
Βάζουμε σε βουτυρωμένο πυρέξ την αλείφουμε με λάδι ή γάλα και ψήνουμε 30' στους 160β. να ροδίσει.
Σχόλια (4)