κύρια φωτογραφία συνταγής Macarons με ινδοκάρυδο
FRANCINE
FRANCINE @lina_2022
,ΕΛΛΑΔΑ

Αυθεντική συνταγή. Ιδανικό για μπουφέ καφέ ή τσαγιού

Λίγα μυστικά ακόμα

Ρϊξτε αν θέλετε 2 σταγόνες λικέρ της αρεσκείας σας ή μπράντυ. Μπορείτε αντί για βανίλια να βάλετε 2 σταγόνες άρωμα πικραμύγδαλο ή 1 πρέζα κανέλα.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

13 Minutes
40 κομμάτια περίπου
  1. 250 γρ.ζάχαρη
  2. 6 ασπράδια (χωρισμένα τουλάχιστον από την προηγούμενη μέρα και φυλαγμένα στο ψυγείο)
  3. 1 βανίλια
  4. 125 γρ ινδοκάρυδο για πασπάλισμα

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Φτιάξτε τη μαρέγκα με 6 ασπράδια, προσθέστε σιγά-σιγά τη 250γρ. ζάχαρη, μετά τη βανίλια και τέλος 250γρ. ινδοκάρυδο ανακατεύοντας συνεχώς απαλά να ενωθούν. Φτιάξτε μπαλάκια, βάλτε τα σε βουτυρωμένη λαδόκολα και αφήστε να ξεκουραστούν 15'. Πασπαλίστε με λίγο ινδοκάρυδο.

  2. 2

    Βάλτε το ταψί με τα μακαρόν στη μεσαία σχάρα και από πάνω και από κάτω βάλτε από ένα ίδιο άδειο ταψί. Ψήστε για 10-15' στους 160 να χρυσίσουν.

Αντιδράσεις

Σχόλια (17)

Tania
Tania @cook_8451739
Πάντα έψαχνα τη συνταγή για τα αγαπημένα μου μακαρον, αλλα επίσης πάντα νόμιζα ότι γίνονται με αμυγδαλόψυχα, δεν ακουσα ποτέ ότι γίνονται με ινδοκάρυδο (το οποίο είναι υπέροχο κ λατρευτό μου). θα τα κάνω και θα δω.. Ευχαριστω για τη συνταγή!

Από

FRANCINE
FRANCINE @lina_2022
στις
,ΕΛΛΑΔΑ