Μάφιν κακάο - βύσσινο
Ατομικά χορταστικά κεκάκια με γλυκό βύσινο στο εσωτερικό και σε όποιον αρέσει σιροπάκι βύσινο για έξω.
Λίγα μυστικά ακόμα
Αν θέλουμε βάζουμε πάνω σιρόπι Βύσινο και γίνεται της κολάσεως στο καυτό μάφιν.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Χτυπάμε καλά τη μαργαρίνη με τη ζάχαρη να λιώσει
-
2
Προσθέτουμε τα αυγά, το κακάο, το χυμό και το γάλα κι ανακατεύουμε.
-
3
Διαλύουμε το μπέικιν στο κονιακ ή το λικέρ και το προσθέτουμε.
-
4
Τέλος βάζουμε και αλέυρι αναλόγως να βγει ενα μίγμα όπως του κέικ, ημίρευστο.
-
5
Σε φορμες μικρές βάζουμε το μίγμα μέχρι τη μέση.
-
6
Βάζουμε ένα βυσινάκι και μετά το σκεπάζουμε με μια ακόμα κουταλιά της γέμισης να μη φαίνεται το βύσινο και να είναι κρυμένο μέσα στο κεκάκι.
-
7
Ψήνουμε στους 180 προθερμασμένο φούρνο για 20-25 λεπτά
Σχόλια (3)