VIVIΚΑ
VIVIΚΑ @cook_8473078
,

Ζουμερά μάφινς με γεύση λεμονιού.Για λεμονολάτρεις.

Λίγα μυστικά ακόμα

Δεν πολυφουσκώνουν και γίνονται σπογγοειδή. Πάντως είναι πανεύκολα και πεντανόστιμα.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

33 Minutes
12 κομμάτια
  1. 1/2 κούπα γιαούρτι ή 1 κεσεδάκι
  2. 3/4 κούπας ζάχαρη
  3. 1/2 κούπα αλεύρι
  4. 2 κουτ.γλυκού μπέικιν πάουντερ
  5. 2 κουτ.σούπας ηλιέλαιο
  6. 1 πρέζα αλάτι
  7. 1/4 κούπας χυμό λεμονιού
  8. ξύσμα ενός λεμονιού

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Ανακατεύουμε το γιαούρτι με τη ζάχαρη, το λάδι, το αυγό, το χυμό και το ξύσμα λεμονιού και το αλάτι.

  2. 2

    Προσθέτουμε το αλεύρι που έχουμε ανακατέψει με το μπέικιν.

  3. 3

    Δεν πολυδουλεύουμε το μείγμα,ίσα να ενωθούν τα υλικά.

  4. 4

    Βάζουμε σε βουτυρωμένες και αλευρωμένες θήκες για μάφινς ή σε χάρτινες θηκούλες.

  5. 5

    Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά.

Αντιδράσεις

Σχόλια (20)

Ιωάννα81
Ιωάννα81 @ioanna1981
Να ρωτήσω κάτι; Αναφέρεις ένα κεσεδάκι γιαούρτι το οποίο είναι 200 γρ. η 1/2 κούπας το οποίο είναι κατι παραπάνω απο το μισό βάρος του κεσεδιού. Με τι από τα δυο μετράμε το γιαούρτι;

Από

VIVIΚΑ
VIVIΚΑ @cook_8473078
στις
,