Μάφινς μαρμπρέ με λεμόνι και σοκολάτα
Λίγα μυστικά ακόμα
Πρέπει να είστε προσεκτικοί και να μην χτυπήσετε για πολλή ώρα το μείγμα με το βούτυρο. Καλή Επιτυχία!!!!
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180 βαθμούς.
-
2
Ανακατεύετε το αλεύρι,το μπέικιν και το αλάτι.
-
3
Σε ένα άλλο μπολ χτυπάτε το βούτυρο και τη ζάχαρη, να ασπρίσουν και να αφρατέψουν.
-
4
Προσθέστε τα αυγά ένα-ένα και τον κρόκο χτυπώντας συνέχεια.
-
5
Ρίχνετε μέσα στο μείγμα σιγά-σιγά το μείγμα με το αλεύρι.
-
6
Ανακατεύετε με 1 κουταλάκι του γλυκού άρωμα βανίλιας, τον χυμό και το ξύσμα του λεμονιού.
-
7
Χωρίζετε το μείγμα στα δύο.
-
8
Ανακατεύετε το γάλα με το υπόλοιπο άρωμα βανίλιας και τη σόδα.
-
9
Προσθέστε τη λιωμένη σοκολάτα στο μείγμα του γάλακτος και το αδειάζετε στη μισή ζύμη.
-
10
Μοιράζετε το μείγμα της σοκολάτας στα φορμάκια. Αδειάζετε το μείγμα του λεμονιού πάνω στο μείγμα της σοκολάτας.
-
11
Με μαχαίρι ή οδοντογλιφίδα κάντε σχέδια.
-
12
Ψήνετε για 20 λεπτά ή ώσπου να ψηθούν καλά ως το κέντρο και να σφίξει η επιφάνειά τους.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια