Μάφινς με ροδάκινα
Κάνουν και για διαβητικούς αν τα ροδάκινα είναι ειδικά χωρίς ζάχαρη.
Λίγα μυστικά ακόμα
Νόστιμα και μυρωδάτα μάφινς.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Προθερμένουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς.
-
2
Στραγγίζουμε τα ροδάκινα και τα κόβουμε σε μικρά κομμάτια, κρατάμε και μερικά για ντεκόρ.
-
3
Βάζουμε όλα τα ξερά υλικά μαζί με τα ροδάκινα. Ανατακεύουμε την μαργαρίνη, το υποκατάστατο ζάχαρης, το αυγό και το ξινόγαλο μέχρι να ανακατεύτουν όλα καλά.
-
4
Βάζουμε στις ειδικές φόρμες και ψήνουμε για 20 με 25 λεπτά.
-
5
Τα αφήνουμε να κρυώσουν 5 λεπτά και γαρνίρουμε με τα άλλα κομμάτια ροδάκινου.
Σχόλια