κύρια φωτογραφία συνταγής Μάφινς με ροδάκινα
Ermioni
Ermioni @cook_8452754
Hannover-Germany,

Κάνουν και για διαβητικούς αν τα ροδάκινα είναι ειδικά χωρίς ζάχαρη.

Λίγα μυστικά ακόμα

Νόστιμα και μυρωδάτα μάφινς.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

22 Minutes
12 μάφινς
  1. 200 γρ ροδάκινα κομπόστα
  2. 250 γρ αλεύρι
  3. 2 και 1/2 κουταλάκι μπέικιν
  4. 1/2 κουταλάκι σόδα
  5. λίγο αλάτι
  6. 125 γρ αποβουτυρωμένη μαργαρίνη
  7. 65 γρ. διαβητική ζάχαρη (να προσέξετε να κάνει για μαγειρική και ζαχαροπλαστική)
  8. 250 γρ ξινόγαλο
  9. 1 βανίλλια

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Προθερμένουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς.

  2. 2

    Στραγγίζουμε τα ροδάκινα και τα κόβουμε σε μικρά κομμάτια, κρατάμε και μερικά για ντεκόρ.

  3. 3

    Βάζουμε όλα τα ξερά υλικά μαζί με τα ροδάκινα. Ανατακεύουμε την μαργαρίνη, το υποκατάστατο ζάχαρης, το αυγό και το ξινόγαλο μέχρι να ανακατεύτουν όλα καλά.

  4. 4

    Βάζουμε στις ειδικές φόρμες και ψήνουμε για 20 με 25 λεπτά.

  5. 5

    Τα αφήνουμε να κρυώσουν 5 λεπτά και γαρνίρουμε με τα άλλα κομμάτια ροδάκινου.

Αντιδράσεις

Σχόλια

eliza04
eliza04 @cook_8464357
Πολύ νόστιμα, αφήνουν μια πολύ ωραία γεύση στο στόμα! Από δω και πέρα θα ξέρω τι θα κάνω με τις τόσες κομπόστες που μου δίνουν οι θείες μου, να ναι καλα! Ευχαριστούμε πολύ!

Από

Ermioni
Ermioni @cook_8452754
στις
Hannover-Germany,
http//www.restaurant-kreta.in-barsinghausen.de/http//www.restaurant-akropolis.in-barsinghausen.de
Δες περισσότερα