KATSOF
KATSOF @cook_8522876
,ΕΛΛΑΔΑ

Αυθεντική μαγιονέζα από αγνά υλικά, με πλούσια γεύση και βελούδινη υφή!!!

Λίγα μυστικά ακόμα

1) Το μυστικό σε περίπτωση που κόψει η μαγιονέζα μας, για να μην την πετάξουμε θρυμματίζουμε λίγο πάγο και τον ρίχνουμε μέσα ανακατεύοντας συνέχεια μέχρι ο πάγος να ενσωματωθεί και έτσι έχουμε την μαγιονέζα μας στην αρχική της κατάσταση!2)Αν στη μαγιονέζα μας ρίξουμε 1 καπάκι κονιάκ και κέτσαπ τότε έχουμε την αυθεντική κοκτέιλ σως που χρησιμοποιούμε για τη σαλάτα του σεφ και άλλα πολλά!

https://www.youtube.com/watch?v=gu3-l25_cwc

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 1 κρόκος αυγού
  2. 1 κουτ. σούπας μουστάρδα
  3. 1 κουτ. σούπας λεμόνι
  4. ξύδι (ανάλογα τη γεύση μας)
  5. αλάτι
  6. πιπέρι
  7. 3 1/2 νεροπότηρα ηλιέλαιο 

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Σε 1 μπωλ ρίχνουμε τον κρόκο του αυγού, προσθέτουμε τη μουστάρδα, το λεμόνι, το αλάτι, το πιπέρι και το ξύδι και ανακατεύουμε μέχρι να ενσωματωθούν καλά τα υλικά μας.

  2. 2

    Επειτα ρίχνουμε σιγά σιγά το ηλιέλαιο ανακατεύοντας συνέχεια μέχρι να έχουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε.

Αντιδράσεις

Σχόλια (7)

despinal
despinal @despinal
Πολύ ωραία και πανεύκολη η μαγιονέζα σου Κατερινάκι, τι άλλο να ζητήσει κανείς! Απορώ πως δεν έχει ακόμη ψήφους! Απλά το μείγμα "σήκωσε" μόνο 1 νεροπότηρο ηλιέλαιο μέχρι να φτάσει στην υφή που ήθελα, έβαλα περίπου 1 κ.σ. ξύδι και πρόσθεσα ελάχιστη πάπρικα!

Από

KATSOF
KATSOF @cook_8522876
στις
,ΕΛΛΑΔΑ