Μαγιονέζα χωρίς αυγό!
Μια καταπληκτική μαγιονέζα, από την οποία κανείς δε θα καταλάβει ότι λείπει το αυγό. Ελαφριά, πεντανόστιμη και πανεύκολη!
Λίγα μυστικά ακόμα
Δεν την κρατάω ποτέ πάνω από δυο μέρες στο ψυγείο, αν και αντέχει. Είναι τόσο εύκολη, που όποτε τη χρειάζομαι φτιάχνω νέα δόση. Συνοδεύει καταπληκτικά ψάρι, αλλά και οτιδήποτε άλλο θέλετε. Ευχαριστούμε την ANGOLINA για τις φωτογραφίες βήμα βήμα.
Υλικά
-
1 ποτήρι του κρασιού γάλα εβαπορέ
-
1 ποτήρι του κρασιού ηλιέλαιο ή αραβοσιτέλαιο
-
1 ποτήρι του λικέρ χυμό λεμονιού
-
1 κ.σ. μουστάρδα
-
λίγο αλάτι
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βάζετε όλα τα υλικά μαζί στο μπλέντερ και ανακατεύετε μέχρι να γίνει ομοιόμορφο το μείγμα.
-
2
Είναι έτοιμη για χρήση.
Σχόλια (143)