Vyzance
Vyzance @cook_8453464

Ήθελα πολύ καιρό να προσθέσω το αβοκάντο σε κάτι μαγειρευτό. Φοβόμουν το αποτέλεσμα, αλλά τελικά δικαιώθηκα! Σημείωσιςο φωτισμός με πρόδωσε. Η μακαρονάδα είναι πολύ πιο πράσινη στην πραγματικότητα, λίγο πιο ανοιχτόχρωμη από μια μακαρονάδα πέστο.

Λίγα μυστικά ακόμα

Η συνταγή είναι δική μου και βρίσκεται στο blog μου kourkoutzeli.wordpress.com

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

12 Minutes
4 μερίδες
  1. 1 πακέτο μακαρόνια λεπτά (όποια σας αρέσουν)
  2. 2 πολτοποιημένες σκελίδες σκόρδο
  3. ελαιόλαδο
  4. αλάτι, πιπέρι
  5. 2 κ.σ. γιαούρτι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Βάζουμε τα μακαρόνια να βράσουν.

  2. 2

    Παράλληλα, σε μια κατσαρόλα λιώνουμε με τα χέρια μας τις σάρκες των αβοκάντο. Ανάβουμε το κατσαρολάκι σε πολύ χαμηλή φωτιά, προσθέτουμε 2 κ. σ. ελαιόλαδο, το σκόρδο και αλατοπιπερώνουμε. Μόλις αρχίσει να βράζει (θα κάνει μεγάλες μπουρμπουλήθρες με πλοπ!), προσθέτουμε το γιαούρτι και ανακατεύουμε γρήγορα.

  3. 3

    Σουρώνουμε τα μακαρόνια και τα ρίχνουμε στην κατσαρόλα με τη σάλτσα αβοκάντο. Ανακατεύουμε γερά και σερβίρουμε.

  4. 4

    Φαντάζομαι ότι ταιριάζει και μια κουταλιά τυρί κρέμα ή κατίκι Δομοκού από πάνω, αλλά δεν είχα. Τυρί πάντως προτείνω να μην προσθέσετε. Ο Διονύσης, που βάζει ταμπάσκο ακόμα και στη σοκολατίνα, έβαλε κι εδώ. Και της πήγαινε τέλεια το ταμπάσκο, της άτιμης!

  5. 5

    Καλή απόλαυση!

Αντιδράσεις

Από

Vyzance
Vyzance @cook_8453464
στις
Νερό κι αλάτι...
Δες περισσότερα