Μακαρονάδα με λουκάνικο χωριάτικο και φέτα
Λίγα μυστικά ακόμα
Η συνταγη υπαρχει και στο http://mamandgo.blogspot.gr/?m=1
Υλικά
-
1/2 λουκάνικο χωριάτικο (κομμένο σε κομμάτια)
-
1 πακέτο μακαρόνια
-
1 συσκευασία ντομάτα ψιλοκομμένη
-
λίγο πελτέ
-
1 πράσινη πιπεριά (ψιλοκομμένη)
-
2/3 κρεμμύδι (ψιλοκομμένο)
-
ελαιόλαδο
-
1 κομμάτι φέτα
-
αλάτι
-
λίγη υγρή μαργαρίνη
-
1 κουτ. γλυκ. ρίγανη
-
1 κουτ. γλυκ. κάρυ
-
1 κουτ. γλυκ. γαρύφαλλο
-
1 κουτ. γλυκ. πάπρικα
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Τσιγαρίζουμε σε ελαιόλαδο και λίγη μαργαρίνη το λουκάνικο, το κρεμμύδι και την πιπεριά μέχρι το λουκάνικο να πάρει χρώμα και τα υπόλοιπα να βγάλουν τα ζουμιά τους.
-
2
Ρίχνουμε την ψιλοκομμένη ντομάτα, τον πελτέ και ένα ποτήρι νερό, όλα τα μπαχαρικά και ανακατεύουμε.
-
3
Προσθέτουμε 3 ποτήρια νερό, βράζουμε για 30' και έως ότου να μείνει μόνο η σάλτσα χωρίς νερό καθόλου (να "σωθεί" τελείως).
-
4
Βράζουμε σε μια άλλη κατσαρόλα τα μακαρόνια σουρώνουμε και σερβίρουμε ζεστά.
-
5
Επιβάλλεται ελληνικότατη τριμμένη φέτα!!!
-
6
Καλη σας ορεξη!!!!!!
-
7
Σχόλια