Μακαρονάδα με μικρά κομματάκια χοιρινού
Πρόκειται για μια μακαρονάδα με τηγανιά που όμως η γεύση της είναι απίστευτη.
Λίγα μυστικά ακόμα
Καλή επιτυχία σε όσους το δοκιμάσουν και καλή όρεξη.
Υλικά
-
1 πακέτο μακαρόνια
-
500 γρ. χοιρινό σε μικρά κομματάκια
-
1 φλ.καφέ ελαιόλαδο
-
λίγο κάρυ
-
ρίγανη, πιπέρι, αλάτι
-
1 κουτ.σούπας μουστάρδα
-
κεφαλοτύρι τριμμένο
-
κρεμμύδι ξερό λιωμένο
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Τσιγαρίζω το κρεμμύδι με το λάδι και ρίχνω το κρέας.
-
2
Ανακατεύω να τσιγαριστεί όλο το κρέας και σε δέκα λεπτά προσθέτω λίγο νερό και την μουστάρδα (νερό όσο και το λάδι).
-
3
Προσθέτω τα μπαχαρικά και λίγο αλάτι.
-
4
Χαμηλώνω την φωτιά να σιγοβράζει και ετοιμάζω τα μακαρόνια όπως ξέρουμε όλοι. Απλά επιλέγω πλεξούδες ή πένες ή βίδες.
-
5
Όταν το κρέας ετοιμασθεί σβήνω την φωτιά και ρίχνω τριμμένο κεφαλοτύρι.
-
6
Στραγγίζω τα μακαρόνια κρατώντας τα λίγο με το ζουμάκι. Προσθέτω στην κατσαρόλα το κρέας κι ανακατεύω ελαφρά.
Σχόλια (3)