Μακαρονάδα του μεθύστακα με κρέμα γάλακτος
Λίγα μυστικά ακόμα
Ελάχιστη κανέλα ή πιπέρι θα 'ταν ό,τι πρέπει. Ακόμα, αντί για μαϊντανό θα μπορούσε να ήταν βασιλικός.
Υλικά
-
500 γρ. μακαρόνια
-
245 γρ. κρέμα γάλακτος
-
1/2 φλ. σιταροπούλα
-
μαϊντανός (κατα προτίμηση 2-3 κλοναράκια)
-
1/3 του φλυτζανιού ούζο ή κρασί λευκό
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Ψιλοκόβουμε το μαϊντανό και στη συνέχεια σε ένα τιγάνι το ζεματάμε ελάχιστα.
-
2
Παράλληλα ψάνουμε τα μακαρόνια.
-
3
Όταν ψηθούν, τα σουρώνουμε μέχρι να στεγνώσουν.
-
4
Τα βάζουμε στην κατσαρόλα με τη σιταροπούλα, το μαϊντανό, και την κρέμα γάλακτος.
-
5
Τα αφήνουμε για 2-3 λεπτά και τέλος σβήνουμε με κρασί ή ούζο.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (2)