Μακαρονάδα
Η κλασικη καλοκαιρινή, διαιτητικη μακαρονάδα με gourmet προεκτασεις.
Λίγα μυστικά ακόμα
Από το kathari-diatrofi.blogspot.com
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βράζουμε τα μακαρόνια μας.
-
2
Παράλληλα βάζουμε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι τα λαχανικά μας να μαλακώσουν με λίγο κρασί σκεπασμένα.
-
3
Αφού εξατμιστεί το κρασί τους ρίχνουμε λίγο βραστό νερό όσο αραιή ή πηχτή προτιμάμε την σάλτσα μας, προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, λίγο λάδι και μέλι και τα αφήνουμε σκεπασμένα για περίπου 10 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν τα λαχανικά. Όταν γίνει αυτό, προσθέτουμε τον τόνο τριμμένο με το πιρουνι και ανακατεύουμε καλά. Σβήνουμε την φωτιά και απομακρύνουμε το τηγάνι.
-
4
Προαιρετικά ρίχνουμε στη σάλτσα μας και 1 κ.σούπας μείγμα τυριού Philadelphia και cottage.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια