Μακαρόνια με κεφτεδάκια
Κοφτά μακαρόνια με κεφτεδάκια και κόκκινη σάλτσα μαζί στην κατσαρόλα.
Λίγα μυστικά ακόμα
Το φαγητό είναι πολύ πιο νόστιμο αν κρυώσει. Αφήστε το να κρυώσει 1 ώρα και θα τρελαθείτε
Υλικά
-
1 πακέτο μακαρόνια (κοφτά κατά προτίμηση)
-
500 γραμμάρια κιμά μοσχαρίσιο
-
3-4 φρέσκες ντομάτες ή ένα κουτί σάλτσα ντομάτας
-
ρίγανη
-
αλάτι
-
πιπέρι
-
πάπρικα
-
λάδι
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Αφού ξεπαγώσει ο κιμάς σε ένα μπόλ βάζουμε τον κιμά, τα αυγά, τον δυόσμο, αλάτι, πιπέρι και μπαγιάτικο ψωμί.
-
2
Αφού τα πλάσουμε σε κεφτεδάκια τα βάζουμε σε μία κατσαρόλα με καυτό λάδι και τα τσιγαρίζουμε για λίγο.
-
3
Μετά ρίχνουμε στην ίδια κατσαρόλα το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και το τσιγαρίζουμε και αυτό και αμέσως μετά βάζουμε την σάλτσα ντομάτας (δική μας ή έτοιμη).
-
4
Μόλις πάρει βράση γεμίζουμε την κατσαρόλα με νερό και ρίχνουμε λίγο λάδι.
-
5
Όταν το νερό αρχίσει να κοχλάζει ρίχνουμε τα μακαρόνια.
Σχόλια (2)