κύρια φωτογραφία συνταγής Μακαρόνια με κεφτεδάκια

Μακαρόνια με κεφτεδάκια

mr.panoulatsis
mr.panoulatsis @cook_8494814
athens,

Κοφτά μακαρόνια με κεφτεδάκια και κόκκινη σάλτσα μαζί στην κατσαρόλα.

Λίγα μυστικά ακόμα

Το φαγητό είναι πολύ πιο νόστιμο αν κρυώσει. Αφήστε το να κρυώσει 1 ώρα και θα τρελαθείτε

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

4 άτομα
  1. 1 πακέτο μακαρόνια (κοφτά κατά προτίμηση)
  2. 500 γραμμάρια κιμά μοσχαρίσιο
  3. 3-4 φρέσκες ντομάτες ή ένα κουτί σάλτσα ντομάτας
  4. ψωμί ή φρυγανιά ή παξιμάδι για τα κεφτεδάκια
  5. ρίγανη
  6. αλάτι
  7. πιπέρι
  8. πάπρικα
  9. λάδι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Αφού ξεπαγώσει ο κιμάς σε ένα μπόλ βάζουμε τον κιμά, τα αυγά, τον δυόσμο, αλάτι, πιπέρι και μπαγιάτικο ψωμί.

  2. 2

    Αφού τα πλάσουμε σε κεφτεδάκια τα βάζουμε σε μία κατσαρόλα με καυτό λάδι και τα τσιγαρίζουμε για λίγο.

  3. 3

    Μετά ρίχνουμε στην ίδια κατσαρόλα το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και το τσιγαρίζουμε και αυτό και αμέσως μετά βάζουμε την σάλτσα ντομάτας (δική μας ή έτοιμη).

  4. 4

    Μόλις πάρει βράση γεμίζουμε την κατσαρόλα με νερό και ρίχνουμε λίγο λάδι.

  5. 5

    Όταν το νερό αρχίσει να κοχλάζει ρίχνουμε τα μακαρόνια.

Αντιδράσεις

Σχόλια (2)

evahor
evahor @cook_8483868
Απλό και συνηθισμένο ....δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο!!

Από

mr.panoulatsis
mr.panoulatsis @cook_8494814
στις
athens,