Μακαρόνια με κιμά
Κλασικό και αγαπημένο πιάτο μακαρόνια με κιμά!
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βάζουμε σε μεγάλο και βαθύ τηγάνι το λάδι και τσιγαρίζουμε τον κιμά και το κρεμμύδι.
-
2
Τσιγαρίζουμε τον κιμά μέχρι να αλλάξει χρώμα, φροντίζοντας να μην σβολιάσει.
-
3
Ρίχνουμε τη σάλτσα, τα γαρύφαλλα, την κανέλα, το μαϊντανό και το αλατοπίπερο
-
4
Και αφήνουμε να σιγοβράσει μέχρι να πιεί το περισσότερο ζουμί (περίπου 30-40').
-
5
Έχουμε βράσει τα μακαρόνια σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου.
-
6
Σερβίρουμε ζεστά με μπόλικο τυράκι.
Σχόλια (76)