Μακαρόνια με πέταλα στο φούρνο

Pinakidou Maria
Pinakidou Maria @cook_09071972
Αλεξανδρούπολη

Λίγα μυστικά ακόμα

Η συνταγή είναι του Β.Καλλίδη.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 1 πακέτο μακαρόνια κοντά (βίδες, πένες, φιογκάκια, κοφτό)
  2. 2 χωριάτικα λουκάνικα πέταλα
  3. 1 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
  4. 1 πράσινη  πιπεριά ψιλοκομμένη
  5. 1 σκελίδα σκόρδο
  6. ντοματίνια κομμένα στη μέση
  7. 200-300 γρ. κασέρι κομμένο σε κύβους
  8. αλάτι - πιπέρι
  9. ελαιόλαδο
  10. ρίγανη

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Βράζουμε τα μακαρόνια σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.

  2. 2

    Τσιγαρίζουμε με ελαιόλαδο τα λουκάνικα, τις πιπεριές και το σκόρδο. Μόλις κατεβάσουμε από τη φωτιά αφαιρούμε το σκόρδο και αλατοπιπερώνουμε.....ΠΡΟΣΟΧΗ στο αλάτι.

  3. 3

    Βάζουμε σε πύλινο τα μακαρόνια, τα λουκάνικα με τις πιπεριές, τα ντοματίνια, το κασέρι και πασπαλίζουμε με ρίγανη.

  4. 4

    Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 20΄.

Αντιδράσεις

Σχόλια (6)

july88
july88 @cook_8468542
super γεύση.Την εχω κάνει 3 φορες από όταν την παρουσίασε στην Ελένη και άρεσε στους περισσότερους. Το μόνο διαφορετικο που έκανα είναι ότι έβαλα στη γαστρα αντικολητικό χαρτί με το οποίο και τα σκέπασα.Πιστεύω ότι καρατάει όλες τις γευσεις μέσα).Μπράβο που την ανέβασες

Από

Pinakidou Maria
Pinakidou Maria @cook_09071972
στις
Αλεξανδρούπολη