κύρια φωτογραφία συνταγής Μακαρόνια με τόνο
eygenia_giwrgos
eygenia_giwrgos @cook_8497260
καβαλα,Ελλάδα

Ευκολή και γρήγορη συνταγή για τους λάτρεις των ζυμαρικών. Όσοι την έχουν δοκιμάσει τους άρεσε πάρα πολύ.

Λίγα μυστικά ακόμα

Καλή σας όρεξη...

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

30 Minutes
4 άτομα
  1. 1 πακέτο μακαρόνια ή πένες
  2. 1 τονο σε νερό ή λάδι
  3. 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι
  4. 1-2 σκελίδες σκόρδο
  5. 3 φρέσκιες τομάτες
  6. 1 φλ καφέ ελαιόλαδο
  7. 1 κύβο κνορ (λαχανικών)
  8. τυρί κίτρινο τις αρεσκείας σας ή παρμεζάνα
  9. αλάτι
  10. πιπέρι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Σε μία μέτρια κατσαρόλα τσιγαρίζω το κρεμμύδι και το σκόρδο μαζί με το ελαιολάδο.

  2. 2

    Αφού πάρουν χρώμα ρίχνω τις τριμμένες φρέσκιες τομάτες.

  3. 3

    Στην συνέχεια ρίχνω τον κύβο κνορ, το πούμαρο, το αλάτι και το πιπέρι και ανακατεύω.

  4. 4

    Ύστερα προσθέτω 3 ποτήρια νερό.

  5. 5

    Αφήνω σε μέτρια φωτια για περίπου μισή ώρα.

  6. 6

    Μόλις η σάλτσα πιεί τα νερά τις κατεβάζω την κατσαρόλα απο την φωτία.

  7. 7

    Σε μιά μεγάλη κατσαρόλα βράζω τα μακαρόνια ή τις πένες για περιπού 15 λεπτα και προσθέτω αλάτι.

  8. 8

    Τα σουρώνω και στην ίδια κατσαρόλα τα καίω με μία κουταλιά της σούπας μαργαρίνη.

  9. 9

    Αφού σερβίρω τα μακαρόνια μαζί με την σάλτσα από πάνω ρίχνω μπόλικο κίτρινο τυρί.

Αντιδράσεις

Σχόλια (12)

Από

eygenia_giwrgos
eygenia_giwrgos @cook_8497260
στις
καβαλα,Ελλάδα