Μακαρόνια με τόνο
Ευκολή και γρήγορη συνταγή για τους λάτρεις των ζυμαρικών. Όσοι την έχουν δοκιμάσει τους άρεσε πάρα πολύ.
Λίγα μυστικά ακόμα
Καλή σας όρεξη...
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σε μία μέτρια κατσαρόλα τσιγαρίζω το κρεμμύδι και το σκόρδο μαζί με το ελαιολάδο.
-
2
Αφού πάρουν χρώμα ρίχνω τις τριμμένες φρέσκιες τομάτες.
-
3
Στην συνέχεια ρίχνω τον κύβο κνορ, το πούμαρο, το αλάτι και το πιπέρι και ανακατεύω.
-
4
Ύστερα προσθέτω 3 ποτήρια νερό.
-
5
Αφήνω σε μέτρια φωτια για περίπου μισή ώρα.
-
6
Μόλις η σάλτσα πιεί τα νερά τις κατεβάζω την κατσαρόλα απο την φωτία.
-
7
Σε μιά μεγάλη κατσαρόλα βράζω τα μακαρόνια ή τις πένες για περιπού 15 λεπτα και προσθέτω αλάτι.
-
8
Τα σουρώνω και στην ίδια κατσαρόλα τα καίω με μία κουταλιά της σούπας μαργαρίνη.
-
9
Αφού σερβίρω τα μακαρόνια μαζί με την σάλτσα από πάνω ρίχνω μπόλικο κίτρινο τυρί.
Σχόλια (12)