Μακαρονοσαλάτα διακοπών
Μακαρόνια βίδες με μαγιονέζα, τόνο, καλαμπόκι και τριμμένη πικάντικη φέτα.
Λίγα μυστικά ακόμα
Αφού βρέξουμε τα μακαρόνια, ρίχνουμε και λίγο κρύο νερό στην κατσαρόλα για να είναι και το σκεύος και το φαγήτο κρύο.
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βράζουμε τα μακαρόνια. Στην συνέχεια τα κρυώνουμε στο σουρωτήρι μέχρι να πάρουν θερμοκρασία δωματίου.
-
2
Προσθέτουμε τον τόνο, την μαγιονέζα και το καλαμπόκι και τα ανακατεύουμε καλά στην κατσαρόλα αφού την εχούμε παγώσει με λίγο νέρο.
-
3
Αφού σερβίρουμ,ε τρίβουμε όση ποσότητα φέτας θέλουμε και προσθέτουμε πολύ μαύρο τριμμένο πιπέρι.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια