Μακαρονοσαλάτα με ψητά λαχανικά
Λίγα μυστικά ακόμα
Στο ξυδι προτιμώ να βάζω ξύδι απο λευκό κρασί.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Καθαρίζουμε τα λαχανικά τα κόβουμε σε ισομερή μεγέθη κύβους ή ροδέλες και τα βάζουμε σε αντικολιτικό ταψάκι.
-
2
Τα περιχίνουμε με λίγο λάδι και τα σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο.
-
3
Τα ψήνουμε για 15 λεπτά σε δυνατό φούρνο μέχρι να μαλακώσουν.
-
4
Χτυπάμε το υπόλοιπο λάδι με το ξύδι και προσθέτουμε τα μυρωδικά ψιξοκομένα μέσα.
-
5
Ξεφλουδίζουμε την ντομάτα αφαιρούμε τους σπόρους και τα υγρά και την ψιλοκόβουμε.
-
6
Προσθέτουμε την ντομάτα στο λαδόξυδο μαζί με το σκόρδο που έχουμε πολτοποιλησει και το ταμπάσκο.
-
7
Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και τα στραγγλιζουμε.
-
8
Ανακατεύουμε τα ζυμαρικά με τα ψητά λαχανικα και τα σερβίρουμε σε μπόλ ή πιατέλα ετσι οπως είναι ζεστά.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια