κύρια φωτογραφία συνταγής Μακαρονοσαλάτα με τόνο 2

Μακαρονοσαλάτα με τόνο 2

29 μάγειρες σκοπεύουν να τη μαγειρέψουν
JennyIlio
JennyIlio @cook_8456027

Την έφτιαξα όσο πιο light μπορούσα...

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

4 άτομα
  1. 250 γρ. ριγκατόνι
  2. 1 κούπα καλαμπόκι
  3. 1 κρεμμυδάκι φρέσκο ψιλοκομμένο
  4. 1/2 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
  5. 1 πιπεριά κομμένη σε κύβους
  6. 1 μεγάλη ντομάτα κομμένη σε κύβους
  7. 1 αγγούρι κομμένο σε κύβους
  8. 100 γρ. κασέρι light κομμένο σε κύβους
  9. 1 κονσέρβα τόνο σε νερό
  10. 200 γρ. γιαούρτι 0%
  11. 200 γρ. ανθότυρο
  12. 100 γρ. cottage cheese
  13. 4 κ.σ. ελαιόλαδο
  14. 4 κ.σ. ξύδι
  15. αλάτι, πιπέρι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Βράζουμε τα ριγκατόνι σύμφωνα με τις οδηγίες, τα σουρώνουμε, ρίχνουμε μια κουταλιά λάδι και αφήνουμε να κρυώσουν.

  2. 2

    Βράζουμε το κατεψυγμένο καλαμπόκι σύμφωνα με τις οδηγίες, το σουρώνουμε και αφήνουμε να κρυώσει.

  3. 3

    Εν τω μεταξύ, κόβουμε τα λαχανικά μας και το κασέρι. Από τη ντομάτα αφαιρούμε τους σπόρους, γιατί θα βγάλουν υγρά.

  4. 4

    Σε μια λεκανίτσα αναμειγνύουμε όλα τα προαναφερθέντα υλικά μαζί και τον τόνο.

  5. 5

    Έπειτα φτιάχνουμε τη σάλτσα. Τρίβουμε το ανθότυρο και προσθέτουμε το γιαούρτι, το cottage cheese, τη μουστάρδα, το ξύδι, το υπόλοιπο ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι.

  6. 6

    Ρίχνουμε τη σάλτσα στη λεκανίτσα με τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε.

  7. 7

    Η σαλάτα μας είναι έτοιμη. Την σκεπάζουμε με μεμβράνη και την τοποθετούμε στο ψυγείο για να είναι δροσερή.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

JennyIlio
JennyIlio @cook_8456027
στις

Περισσότερες συνταγές του συγγραφέα