κύρια φωτογραφία συνταγής Μαλακά μπισκότα με βερίκοκο
bouka_tsoukaliou
bouka_tsoukaliou @cook_8450633

Είναι μαλακά μπισκοτάκια που γίνονται πολύ εύκολα και θα συνοδεύσουν γευστικά τον καφέ ή το ρόφημά σας.

Λίγα μυστικά ακόμα

Είναι πεντανόστιμα....θα τα λατρέψετε!

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Χτυπήστε καλά το βούτυρο, τους κρόκους και τη ζάχαρη να ασπρίσουν.Ρίξτε λίγο λίγο το αλεύρι και ζυμώστε μια ζύμη αφράτη, αλλά να μην κολλάει στα χέρια.

  2. 2

    Πλάστε μικρά μπαλάκια σχηματίστε κοιλότητες στη μέση με τη βοήθεια του αντίχειρά σας. Στη συνέχεια γεμίστε τις με μαρμελάδα βερίκοκο.

  3. 3

    Με ένα πινέλο αλείψτε τα μπισκότα με λίγο ασπράδι αυγού. Αραδιάστε τα σε ταψί που έχετε στρώσει λαδόκολα.

  4. 4

    Ψήστε τα σε προθερμασμένο φούρνο στους 175 βαθμούς για 15 λεπτά περίπου(ίσως και λίγο περισσότερο, θα τα δείτε να ροδοκοκκινίζουν). Τέλος πασπαλίστε τα μπισκότα με ζάχαρη άχνη λίγο πριν τα σερβίρετε.

Αντιδράσεις

Σχόλια (12)

Κατερίνα71
Κατερίνα71 @cook_8452301
Φαντάζομαι ότι μπορείς να βάλεις ότι μαρμελάδα θέλεις. Δεν κατάλαβα όμως κάτι. Οταν λες ότι βάζεις την μαρμελάδα στην κοιλότητα το κλείνεις μετά το μπισκότο ή πρέπει να φαίνεται η μαρμελάδα?

Από

bouka_tsoukaliou
bouka_tsoukaliou @cook_8450633
στις