Μαλακά μπισκότα με μπανάνα, βρώμη και καρύδα
Μπισκότα μαλακά και θρεπτικα.
Λίγα μυστικά ακόμα
Μπορείτε να τα κανετε και μικροτερα αλλα τοτε θα αλλαξει ο χρονος ψησιματος. Καλή επιτυχία!
Υλικά
-
2 μπανάνες πολτοποιημένες
-
110 γρ. βούτυρο μαλακό ή μαργαρίνη
-
4-5 κουταλιές σούπας μαύρη ζάχαρη
-
1 βανίλια
-
1 κούπα καρύδα
-
1 κούπα βρώμη (κουάκερ)
-
1 κούπα αλεύρι για όλα
-
1 1/2 κουταλάκι μπέικιν
-
1 αυγό
-
3 κουταλίες σούπας γάλα
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο, τη ζάχαρη και το αυγό για λίγο.
-
2
Προσθέτουμε τις μπανάνες, την καρύδα, τη βανίλια και όλα τα υπόλοιπα υλικά.
-
3
Απλώνουμε λαδόκολλα σε δύο ταψιά και βαζουμε κουταλιές της σουπας απο το υλικό μας. Οχι πολυ κοντα γιατι απλώνουν!
-
4
Βγαίνουν περίπου 20 μεγάλα μπισκότα.
-
5
Ψηνουμε σε προθερμασμένο φουρνο στους 160-170 βαθμούς για 15-20 λεπτά μεχρι να ροδίσουν.
Σχόλια (3)