Μανιτάρια αλα κρεμ 2
Λίγα μυστικά ακόμα
Επειδή τα μανιτάρια πιτσιλάνε με το λάδι, είναι προτιμότερο να χρησιμοποιήσετε αντικολλητικό τηγάνι για να τα τσιγαρίσετε πρωτα χωρις λάδι.Σερβίρετε με μακαρόνια ή/και κοτόπουλο. καλή όρεξη!
Υλικά
-
2 κουτιά κρέμα γάλακτος
-
1 κονσέρβα μανιτάρια
-
1 μικρό κρεμμύδι
-
1 μικρή σκελίδα σκόρδο
-
κεφαλοτύρι ή παρμεζάνα
-
αλάτι
-
λευκό πιπέρι
-
μοσχοκάρυδο
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Τσιγαρίζουμε τα μανιτάρια με το κρεμμύδι και το σκόρδο. Μόλις είναι έτοιμα χαμηλώνουμε τη φωτιά και προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, λιγο αλάτι, λευκό πιπέρι κι αρκετό μοσχοκάρυδο.
-
2
Αφού πάρει μια βράση το κατεβάζουμε απ τη φωτιά και προσθέτουμε το τυρί σε ποσότητα της αρεσκείας μας, αναλόγως πόσο πηχτή ή αραιή θέλει ο καθένας τη σάλτσα.
Σχόλια (4)