κύρια φωτογραφία συνταγής Μανιτάρια αλα κρεμ 2
φοιτητρια
φοιτητρια @cook_8451936
,

Λίγα μυστικά ακόμα

Επειδή τα μανιτάρια πιτσιλάνε με το λάδι, είναι προτιμότερο να χρησιμοποιήσετε αντικολλητικό τηγάνι για να τα τσιγαρίσετε πρωτα χωρις λάδι.Σερβίρετε με μακαρόνια ή/και κοτόπουλο. καλή όρεξη!

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

20 Minutes
  1. 1 κονσέρβα μανιτάρια
  2. 1 μικρό κρεμμύδι
  3. 1 μικρή σκελίδα σκόρδο
  4. κεφαλοτύρι ή παρμεζάνα
  5. αλάτι
  6. λευκό πιπέρι
  7. μοσχοκάρυδο

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Τσιγαρίζουμε τα μανιτάρια με το κρεμμύδι και το σκόρδο. Μόλις είναι έτοιμα χαμηλώνουμε τη φωτιά και προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, λιγο αλάτι, λευκό πιπέρι κι αρκετό μοσχοκάρυδο.

  2. 2

    Αφού πάρει μια βράση το κατεβάζουμε απ τη φωτιά και προσθέτουμε το τυρί σε ποσότητα της αρεσκείας μας, αναλόγως πόσο πηχτή ή αραιή θέλει ο καθένας τη σάλτσα.

Αντιδράσεις

Σχόλια (4)

stalitsa
stalitsa @cook_8450196
ευκολο, γρηγορο και γευστικοτατο!! :)\r\nτο εφτιαξα με φρεσκα μανιταρια και το συνοδεψα με ζυμαρικα πεννακια..\r\nτο μοσχοκαρυδο του δινει απιθανη μυρωδια και υπεροχη γευση!

Από

φοιτητρια
φοιτητρια @cook_8451936
στις
,

Περισσότερες συνταγές του συγγραφέα