Μανιτάρια champignons, γεμιστά και μυρωδάτα
Μία ωραία ιδέα που πήρα από τη διαμονή μου στη Γαλλία, συνδυασμένη με τα δικά μου γούστα. Νόστιμα γεμιστά μανιτάρια champignons de Paris με τυρί κρέμα και μυρωδικά, συνοδεύει υπέροχα κρέας και κοτόπουλο.
Λίγα μυστικά ακόμα
Στη βασική αυτή συνταγή μπορείτε να προσθέσετε ή να τροποποιήσετε αναλόγως των γευστικών σας προτιμήσεων. Δοκίμασα να ρίξω τριμμένο καρύδι πάνω από τη γέμιση και μου άρεσε.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Πλένουμε τα μανιτάρια και αφαιρούμε προσεκτικά τα στελέχη. Αλατίζουμε ελαφρά.
-
2
Λιώνουμε το σκόρδο σε μορφή αλοιφής ή το ψιλοκόβουμε για πιο ζωηρή γεύση.
-
3
Σε ένα μίξερ, μπορούμε να λιώσουμε το ροκφόρ με το τυρί κρέμα, αλλά το ίδιο μπορεί να γίνει και με ένα πιρούνι.
-
4
Ψιλοκόβουμε το μαϊντανό και προσθέτουμε μαζί με το σκόρδο στο τυρί κρέμα.
-
5
Όταν το μείγμα ανακατευτεί καλά, γεμίζουμε τα μανιτάρια με ένα κορνέ ή ένα κουταλάκι του γλυκού.
-
6
Βουτυρώνουμε ελάχιστα το ταψί και ψήνουμε σε γκριλ για 13-15 λεπτά, στους 250 βαθμούς.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια