κύρια φωτογραφία συνταγής Μανιτάρια champignons, γεμιστά και μυρωδάτα

Μανιτάρια champignons, γεμιστά και μυρωδάτα

6 μάγειρες σκοπεύουν να τη μαγειρέψουν
dhmos
dhmos @cook_8474388

Μία ωραία ιδέα που πήρα από τη διαμονή μου στη Γαλλία, συνδυασμένη με τα δικά μου γούστα. Νόστιμα γεμιστά μανιτάρια champignons de Paris με τυρί κρέμα και μυρωδικά, συνοδεύει υπέροχα κρέας και κοτόπουλο.

Λίγα μυστικά ακόμα

Στη βασική αυτή συνταγή μπορείτε να προσθέσετε ή να τροποποιήσετε αναλόγως των γευστικών σας προτιμήσεων. Δοκίμασα να ρίξω τριμμένο καρύδι πάνω από τη γέμιση και μου άρεσε.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

4 άτομα
  1. 250 γρ μανιτάρια champignons de Paris (ή Agaricus)
  2. 1 σκελίδα σκόρδο
  3. 1 κουτ. γλυκού μαϊντανό ψιλοκομμένο

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Πλένουμε τα μανιτάρια και αφαιρούμε προσεκτικά τα στελέχη. Αλατίζουμε ελαφρά.

  2. 2

    Λιώνουμε το σκόρδο σε μορφή αλοιφής ή το ψιλοκόβουμε για πιο ζωηρή γεύση.

  3. 3

    Σε ένα μίξερ, μπορούμε να λιώσουμε το ροκφόρ με το τυρί κρέμα, αλλά το ίδιο μπορεί να γίνει και με ένα πιρούνι.

  4. 4

    Ψιλοκόβουμε το μαϊντανό και προσθέτουμε μαζί με το σκόρδο στο τυρί κρέμα.

  5. 5

    Όταν το μείγμα ανακατευτεί καλά, γεμίζουμε τα μανιτάρια με ένα κορνέ ή ένα κουταλάκι του γλυκού.

  6. 6

    Βουτυρώνουμε ελάχιστα το ταψί και ψήνουμε σε γκριλ για 13-15 λεπτά, στους 250 βαθμούς.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

dhmos
dhmos @cook_8474388
στις