Μανιτάρια Duxelle
Tα μανιτάρια duxelle είναι φοβερά για σάλτσες, ομελέτες αλλά και γεμιστά αυγά!!! Δοκιμάστε το και περιμένω τα σχόλια σας)
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Ψιλοκόβουμε τα μανιτάρια, το σκόρδο και το κρεμμύδι.
-
2
Τα σοτάρουμε με το βούτυρο.
-
3
Όταν πάρουν το χρώμα τους χαμηλώνουμε την φωτία και σβήνουμε με λίγο κρασί (να εξατμιστεί όλο το κρασί).
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια