Μανιτάρια γεμιστά με μπέικον και τυριά
Νοστιμα μανιτάρια γεμιστά για μπουφέ και μπυρίτσα!
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Τσιγαρίζουμε το μπεικον σε αντικολλητικό τηγάνι.
-
2
Ρίχνουμε το κρεμμύδι και την πιπεριά ψιλοκομμένα. Μόλις τσιγαριστούν ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος και το αφήνουμε να σιγοβράσει. Αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε και το κεφαλοτύρι τριμμένο.
-
3
Μόλις πήξει αφήνουμε να κρυώσει και γεμίζουμε τα μανιτάρια.
-
4
Σε αντικολλητικό ταψάκι τα τοποθετούμε βάζουμε και το τριμμένο γκούντα από πάνω κλείνουμε με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 για 20 λεπτά.
-
5
Βγαζουμε το αλουμινόχαρτο για να λιώσει το κασέρι. Καλή όρεξη!
Σχόλια