Μανιτάρια γεμιστά της Γιώτας
Μανιτάρια γεμιστά με τυράκια.
Λίγα μυστικά ακόμα
Τη συνταγή μού τήν έδωσε η φίλη μού η Γιώτα πού είναι ΣΕΦ σε Τσιπουράδικο..Είναι ωραίο πιάτο γιά μπουφέ χωρίς πολλά λιπαρά.
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Αφαιρούμε τα κοτσανάκια απο τα μανιτάρια.
-
2
Τα σκουπίζουμε με νωπό πανί.
-
3
Τα γεμίζουμε με το τυρί κρέμα και από πάνω βάζουμε μία λεπτή φετούλα ροκφόρ.
-
4
Στη συνέχεια τα τοποθετούμε σε πυρέξ που δεν έχουμε βάλει λάδι ή βούτυρο.
-
5
Ψήνουμε στους 200 για 20' λεπτά περίπου μέχρι να λιώσουν τα τύρακια.
Σχόλια (3)