Μανιτάρια με απάκι
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Ρίχνουμε το ελαιόλαδο σε αντικολλητικό τηγάνι και σοτάρουμε το κρεμμύδι για ένα λεπτό.
-
2
Ρίχνουμε τα μανιτάρια, το απάκι και το σκόρδο και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 3 λεπτά σε μέτρια φωτιά. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.
-
3
Έπειτα σβήνουμε με τον ζωμό από το κοτόπουλο χρησιμοποιώντας την μισή κούπα με τον ζωμό και το αφήνουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα (10 λεπτά περίπου).
-
4
Σερβίρουμε και ρίχνουμε λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο.
Σχόλια