Μανιτάρια με απάκι

Διόρθωση συνταγής

Υλικά

15 Minutes
2 άτομα
  1. 200 γραμμάρια απάκι κομμένο σε λεπτές φέτες
  2. 300 γραμμάρια ασπρομανίταρα κομμένα σε φέτες
  3. 5 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  4. 1 κρεμμύδι μέτριο ψιλοκομμένο
  5. 1 κύβο κοτόπουλο διαλυμένο σε μία κούπα με ζεστό νερό
  6. 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
  7. 1 κ.γ. θυμάρι ξερό
  8. αλάτι
  9. πιπέρι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Ρίχνουμε το ελαιόλαδο σε αντικολλητικό τηγάνι και σοτάρουμε το κρεμμύδι για ένα λεπτό.

  2. 2

    Ρίχνουμε τα μανιτάρια, το απάκι και το σκόρδο και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 3 λεπτά σε μέτρια φωτιά. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.

  3. 3

    Έπειτα σβήνουμε με τον ζωμό από το κοτόπουλο χρησιμοποιώντας την μισή κούπα με τον ζωμό και το αφήνουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα (10 λεπτά περίπου).

  4. 4

    Σερβίρουμε και ρίχνουμε λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο.

Αντιδράσεις

Σχόλια

Nikos Tympanidis
Nikos Tympanidis @cook_8511466
Νόστιμο, αν και εγώ το δοκίμασα με πλευρώτους και 2 κουταλιές λάδι.. πολύ ενδιαφέρον όμως..

Από

dermitzageo
dermitzageo @cook_8510582
στις