Μανιτάρια με φέτα

FILITSA
FILITSA @cook_8449874

Ένα εύκολο ορεκτικό με λίγες θερμίδες που θα ενθουσιάσει όλους τους καλεσμένους σας.

Λίγα μυστικά ακόμα

Τη συνταγή αυτή μου την εκμυστηρεύτηκε (όχι πως δεν μπορούσα να μαντέψω τα υλικά) ένας κύριος από μία ταβέρνα στον Πολύγυρο Χαλκιδικής. Από τότε τη φτιάχνω πολύ τακτικά για να συνοδεύσω τα φαγητά μας και δεν έχει περάσει απαρατήρητη... Ευχαριστούμε την ANGOLINA για τις φωτογραφίες βήμα βήμα.

Διόρθωση συνταγής
Δες στατιστικά
Μοιράσου

Υλικά

12 Minutes
2 άτομα
  1. 250 γρ. μανιτάρια φρέσκα στρόγγυλα
  2. 50-80 γρ. φέτα (ανάλογα πόσο σας αρέσει - εγώ βάζω πολύ)
  3. 2-3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
  4. λίγο ελαιόλαδο για το τηγάνι
  5. λίγο μαϊντανό
  6. 1 φλιτζανάκι κρασί λευκό
  7. αλάτι, πιπέρι

Οδηγίες μαγειρέματος

12 Minutes
  1. 1

    Πλένω τα μανιτάρια και τα κόβω σε ροδέλες.

  2. 2

    Ρίχνω λίγο ελαιόλαδο σε αντικολλητικό τηγάνι και μετά βάζω τα μανιτάρια μαζί με το σκόρδο να σωταριστούν μέχρι να ροδίσουν (περίπου 5 λεπτά).

  3. 3

    Στη συνέχεια σβήνω με το κρασί

  4. 4

    Και μετά ρίχνω από πάνω την τριμμένη φέτα και τον ψιλοκομμένο μαϊντανό και αλατοπιπερώνω. Το αφήνουμε λίγο πάνω στο σβησμένο μάτι και είναι έτοιμο.

Αντιδράσεις

Διόρθωση συνταγής
Δες στατιστικά
Μοιράσου

Από

FILITSA
FILITSA @cook_8449874
στις

Παρόμοιες συνταγές