Μανιτάρια με φέτα

Ένα εύκολο ορεκτικό με λίγες θερμίδες που θα ενθουσιάσει όλους τους καλεσμένους σας.
Λίγα μυστικά ακόμα
Τη συνταγή αυτή μου την εκμυστηρεύτηκε (όχι πως δεν μπορούσα να μαντέψω τα υλικά) ένας κύριος από μία ταβέρνα στον Πολύγυρο Χαλκιδικής. Από τότε τη φτιάχνω πολύ τακτικά για να συνοδεύσω τα φαγητά μας και δεν έχει περάσει απαρατήρητη... Ευχαριστούμε την ANGOLINA για τις φωτογραφίες βήμα βήμα.
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Πλένω τα μανιτάρια και τα κόβω σε ροδέλες.
-
2
Ρίχνω λίγο ελαιόλαδο σε αντικολλητικό τηγάνι και μετά βάζω τα μανιτάρια μαζί με το σκόρδο να σωταριστούν μέχρι να ροδίσουν (περίπου 5 λεπτά).
-
3
Στη συνέχεια σβήνω με το κρασί
-
4
Και μετά ρίχνω από πάνω την τριμμένη φέτα και τον ψιλοκομμένο μαϊντανό και αλατοπιπερώνω. Το αφήνουμε λίγο πάνω στο σβησμένο μάτι και είναι έτοιμο.
Παρόμοιες συνταγές

Το πιο εύκολο και νόστιμο Cheesecake


Μανιτάρια πλευρώτους ψητά


Σπανακόρυζο λεμονάτο


Φασολάκια με πατάτες λαδολέμονο


Μακαρόνια Μπολονέζ


Χοιρινό λεμονάτο κατσαρόλας


Χοιρινή τηγανιά - Βουνίσιο


Τονομακαρονάδα


Μπιφτέκια με κουάκερ


Spaghetti με σάλτσα κιμά


Κολοκυθάκια γεμιστά


Μοναστηρικό Muffin!!


Κριτσίνια


Σκαλτσούνια νηστίσιμα


Σπανακόπιτα της γιαγιάς Χρυσούλας


Σπιτικό ψωμί τσιαπάτα


Tα κανελόνια της Μαρίας


Αγκινάρες με αρακά


Γεμιστά μανιτάρια a la crème


Κάστανα βραστά


Κοτόπουλο με μπάμιες


Σουπιές με σπανάκι και μάραθο


Κινόα με λευκά μανιτάρια και φέτα


Μπριάμ


Κρέμα ζαχαροπλαστικής του Παρλιάρου


Ριζότο με μανιτάρια


Μανιτάρια γεμιστά στο φούρνο


Βρώμη με μανιτάρια και λεμόνι


Μανιτάρια σκορδάτα


Σπιτική ζύμη για spring rolls

Σχόλια (48)