Μανιτάρια με κρέμα από κάσιους
Βίγκαν και ωμοφαγική συνταγή.
Λίγα μυστικά ακόμα
H συνταγή είναι δική μου από το μπλογκ www.vegansintages.gr
Υλικά
-
Γύρω στα 10-12 μανιτάρια κρίμινι ή 3-4 μεγάλα πορτομπέλο
-
Για τη μαρινάρα
-
2 κουταλιές σάλτσα σόγιας
-
1 κουταλάκι ξύδι μπαλσάμικο
-
Για την κρέμα από κάσιους
-
1 κούπα κάσιους (μουλιασμένα σε νερό για 2-3 ώρες)
-
χυμό μισό λεμονιού
-
2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες (μπορείτε να βάλατε περισσότερο ή λιγότερο ανάλογα πόσο σας αρέσει)
-
1/3 της κούπας ψιλοκομμένα σχοινόπρασσα ή φρέσκα κρεμμύδια
-
αλάτι - πιπέρι
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Μαρινάρουμε τα μανιτάρια για τουλάχιστον μισή ώρα, γυρίζοντάς τα από όλες τις μεριές ώστε να πάει παντού η σάλτσα σόγιας και το ξύδι.
-
2
Χτυπάμε όλα τα υλικά για την κρέμα σε έναν επεξεργαστή τροφίμων και μόλις είναι έτοιμη, βάζουμε ένα κουταλάκι κρέμα πάνω σε κάθε μανιτάρι και είναι έτοιμα για φάγωμα.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια