Μανιτάρια πόρτο μπέλλο αλά γκρέκα
Λίγα μυστικά ακόμα
Μία από τις πολλές συνταγές μου για γεμιστά μανιτάρια εμπνευσμένη από το REAL FOOD
Υλικά
-
6-8 μανιτάρια πόρτο-μπέλλο
-
10 ντοματίνια κομμένα στη μέση
-
150 γρ. φέτα χοντροτριμμένη
-
1 πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη
-
1 κούπα κόλιανδρο ψιλοκομμένο
-
1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
-
10 μαύρες ελιές σε φέτες
-
λίγη κάπαρη
-
λίγη ρίγανη
-
λίγο ψιλοκομμένο δυόσμο ή βασιλικό
-
1/2 φλ. ελαιόλαδο
-
3 κ.σ. ξύδι μπαλσάμικο
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα ντοματίνια, τη φέτα, την πιπεριά, το κρεμμύδι, τις ελιές, τον κόλιανδρο, την κάπαρη, τη ρίγανη, το βασιλικό ή δυόσμο, αλάτι, πιπέρι, το ελαιόλαδο και το μπαλσάμικο.
-
2
Αραδιάζουμε τα μανιτάρια σε ένα πυρέξ, ραντίζουμε με το ελαιόλαδο και ψήνουμε για 10 λεπτά.
-
3
Γεμίζουμε τα μανιτάρια με το μείγμα και ψήνουμε για άλλα 10 λεπτά.
Σχόλια (16)