κύρια φωτογραφία συνταγής Μανιτάρια πόρτο μπέλλο αλά γκρέκα
KristineS
KristineS @cook_8451507
,ΕΛΛΑΔΑ

Λίγα μυστικά ακόμα

Μία από τις πολλές συνταγές μου για γεμιστά μανιτάρια εμπνευσμένη από το REAL FOOD

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

20 Minutes
  1. 6-8 μανιτάρια πόρτο-μπέλλο
  2. 10 ντοματίνια κομμένα στη μέση
  3. 150 γρ. φέτα χοντροτριμμένη
  4. 1 πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη
  5. 1 κούπα κόλιανδρο ψιλοκομμένο
  6. 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  7. 10 μαύρες ελιές σε φέτες
  8. λίγη κάπαρη
  9. λίγη ρίγανη
  10. λίγο ψιλοκομμένο δυόσμο ή βασιλικό
  11. 1/2 φλ. ελαιόλαδο
  12. 3 κ.σ. ξύδι μπαλσάμικο

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα ντοματίνια, τη φέτα, την πιπεριά, το κρεμμύδι, τις ελιές, τον κόλιανδρο, την κάπαρη, τη ρίγανη, το βασιλικό ή δυόσμο, αλάτι, πιπέρι, το ελαιόλαδο και το μπαλσάμικο.

  2. 2

    Αραδιάζουμε τα μανιτάρια σε ένα πυρέξ, ραντίζουμε με το ελαιόλαδο και ψήνουμε για 10 λεπτά.

  3. 3

    Γεμίζουμε τα μανιτάρια με το μείγμα και ψήνουμε για άλλα 10 λεπτά.

Αντιδράσεις

Σχόλια (16)

evdoba
evdoba @evdoba
Τα υλικά σου μου αρέσουν πολύ. Τα 10+10 λεπτά φτάνουν για να γίνει μαλακή η βάση του μανιταριού?

Από

KristineS
KristineS @cook_8451507
στις
,ΕΛΛΑΔΑ