Μανιτάρια Portobello special γεμιστά στο φούρνο
Μανιτάρια να γλύφεις τα δάχτυλά σου!!!
Λίγα μυστικά ακόμα
Το σκόρδο το ρίχνω έτσι ώστε να μην μυρίζει το μανιτάρι!
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Καθαρίζουμε τα μανιτάρια. Ψιλοκόβουμε τα κοτσάνια τους και το μπέικον.
-
2
Σε ένα τηγάνι βάζουμε το λάδι να κάψει και ρίχνουμε μέσα τα κοτσάνια, μετά το μπέικον και τις πιπεριές και αλατοπιπερώνουμε τσιγαρίζοντας τα όλα μαζί!
-
3
Περιχύνουμε με λίγο λάδι τα μανιτάρια και μετά ρίχνουμε μπόλικο σκόρδο σκόνη.
-
4
Βάζουμε μπόλικη τριμμένη φέτα στα μανιτάρια και από πάνω τα υλικά που είχαμε τσιγαρίσει και την ντομάτα.
-
5
Τέλος ρίχνουμε τη γκούντα ώστε να λιώσει.
-
6
Ψήνουμε στους 180οc μέχρι να ροδίσουν.
Σχόλια (5)