κύρια φωτογραφία συνταγής Μανιτάρια στιφάδο 2
mageirissoula
mageirissoula @cook_8464125

Γευστικότατο φαγητό, με τα πιο απλά υλικά, που τρώγεται μόνο του με ψωμάκι, ή χρησιμοποιείται σα σάλτσα πάνω από ρύζι ή μακαρόνια!

Λίγα μυστικά ακόμα

Προσθέστε μόλις σερβίρετε τριμμένο τυρακι για να λιώσει από πάνω.Σίγουρα η γεύση θα είναι καλύτερη με φρέσκα μανιτάρια.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

18 Minutes
2 άτομα
  1. 1 κονσέρβα μανιτάρια ολόκληρα
  2. 10-12 κρεμμυδάκια για στιφάδο
  3. 1 κονσέρβα ντοματάκια ψιλοκομμένα
  4. 2,5 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  5. 0.5 ποτηράκι κόκκινο κρασί
  6. 2 φύλλα δάφνης
  7. 1 κουταλάκι του γλυκού κανέλα
  8. 1 βιολογικό κύβο κοτόπουλο
  9. πιπέρι
  10. αλάτι
  11. λίγο νεράκι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Βάζουμε το λάδι στην κατσαρόλα να ζεσταθεί.

  2. 2

    Καθαρίζουμε τα κρεμμυδάκια και τα ρίχνουμε στην κατσαρόλα.

  3. 3

    Ρίχνουμε τα μανιτάρια και σωτάρουμε μαζί με τα κρεμμυδάκια για 5 περίπου λεπτά και στο τέλος ρίχνουμε το κρασί.

  4. 4

    Προσθέτουμε τα ντοματάκια, το νεράκι, τον κύβο, τα φύλλα δάφνης,την κανέλα και όσο αλάτι και πιπέρι επιθυμούμε.

  5. 5

    Αφήνουμε να βράσει για 20 λεπτά και σερβίρουμε.

Αντιδράσεις

Σχόλια (7)

stalitsa
stalitsa @cook_8450196
το εφτιαξα με φρεσκα μανιταρια τα οποια εκοψα στα δυο ή στα τεσσερα.. επισης προσθεσα και μια φρεσκια ντοματα κομμενη σε κυβους.. εγινε καταπληκτικο!! για τους χορτοφαγους ειναι μια πολυ ευγευστη επιλογη.. το συνοδεψα με σπαγγετι :)\r\nεπισης να πω οτι μου πηρε λιγο περισσοτερο απο 20 λεπτακια σε μια κανονικη κατσαρολα.. αλλα αξιζει να το δοκιμασετε!! :)

Από

mageirissoula
mageirissoula @cook_8464125
στις

Περισσότερες συνταγές του συγγραφέα