Μανιταροπίλαφο
Για τους λάτρεις του μανιταριού.
Λίγα μυστικά ακόμα
Μπορούμε να το σερβίρουμε με τριμένη παρμεζάνα, ρόκα και κρέμα γάλακτος. Επίσης μπορούμε να αντικαταστήσουμε το άσπρο ρύζι με καστανό.Την συνταγή την βρήκα σε ένα περιοδικό την έφτιαξα και ήταν πολύ νόστιμη.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βάζουμε στην κατσαρόλα λίγο λαδάκι και μόλις κάψει σωτάρουμε τα μανιτάρια.
-
2
Μόλις εξατμιστούν τα υγρά τους ρίχνουμε το σκόρδο και το κρεμμύδι.
-
3
Αφού σωταριστούν και ροδίσουν ρίχνουμε το ρύζι και ανακατεύουμε για να μην κολλήσει.
-
4
Σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε τον ζωμό, τον βασιλικό, αλατάκι και πιπεράκι και το αφήνουμε να βράσει μέχρι να εξατμιστούν τα υγρά του.
Σχόλια (4)