Μανιταρόπιτα με φύλλο σφολιάτας
Πεντανόστιμη μανιταρόπιτα.
Λίγα μυστικά ακόμα
Αν θέλουμε για να δείχνει πιο όμορφο τρίβουμε και λίγο τυρί από πάνω πριν μπει στο φούρνο. Κίτρινο τυρί κατά προτίμηση που λιώνει εύκολα. Καλή σας όρεξη!
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Λαδώνουμε ένα ταψί και απλώνουμε το φύλλο σφολιάτας, το ψήνουμε για λίγο στους 180 βαθμούς έως ότου να φουσκώσει και πάρει χρώμα πορτοκαλί (5-7 λεπτά).
-
2
Στο μεταξύ τσιγαρίζουμε τα μανιτάρια με λίγο λάδι και μετά ρίχνουμε να τσιγαριστεί και το κομμένο μπέικον, αλατοπιπερώνουμε.
-
3
Μόλις το φύλλο είναι έτοιμο ρίχνουμε πάνω του τα τσιγαρισμένα υλικά, μετά το τριμμένο τυρί και την κρέμα γάλακτος και ξαναβάζουμε στο φούρνο για κανένα τέταρτο.
-
4
Μόλις το χρώμα της κρέμας γάλακτος γίνει προς το πορτοκαλί είναι έτοιμο!
Σχόλια (14)