Μανιταροπιτάκια νηστίσιμα
Νόστιμα, εύκολα και νηστίσιμα!!!! Μοιάζουν με πιτσάκια!!!!
Λίγα μυστικά ακόμα
Μη σας φοβίζει η ποσότητα. Τρώγονται πολύ εύκολα και δεν θα μείνει ούτε ένα! Κάντε τα και θα με θυμηθείτε! Καλή Επιτυχία!!!
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Για τη ζύμηΑνακατεύουμε τη μαγιά με το χλιαρό νερό, το λάδι, τη ζάχαρη. Τέλος προσθέτουμε το αλεύρι και το αλάτι.
-
2
Ζυμώνουμε μέχρι να γίνει μια μαλακή ζύμη που να μην κολλάει στα χέρια.
-
3
Την αφήνουμε να φουσκώσει για 2 ώρες μέχρι να διπλασιαστεί σε όγκο.
-
4
Χωρίζουμε τη ζύμη σε 2 κομμάτια και τα ανοίγουμε με το χέρι ή με πλαστήρι ώστε να πάρουν ένα ορθογώνιο σχήμα. Στη συνέχεια βάζουμε τα υλικά (μανιτάρια, πιπεριές, κέτσαπ, μουστάρδα και ρίγανη) και τυλίγουμε σε ρόλο ώστε να πάρουν κυλινδρικό σχήμα. Κόβουμε το ρόλο σε φέτες (όπως το ψωμί) και τα βάζουμε στο ταψί.
-
5
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 στις αντιστάσεις για περίπου μισή ώρα.
-
6
Γίνονται 40-50 μανιταροπιτάκια.
Σχόλια (16)