Μανιταρόσουπα 3
Υλικά
-
3 κ.σ. μαργαρίνη
-
1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
-
1 πράσο (το άσπρο μόνο) ψιλοκομμένο
-
2 κοτσάνια σέλινο
-
1/2 κιλό μανιτάρια σε φέτες
-
3 κ.σ. αλεύρι
-
4 φλ. ζωμό κοτόπουλου
-
1/4 κ. θυμάρι
-
1/4 κ. βασιλικό
-
1/4 κ. ρίγανη
-
1 φύλλο δάφνης
-
1 φλ. κρέμα γάλακτος
-
2/3 φλ. φουντούκια αλεσμένα
-
αλάτι, πιπέρι, πάπρικα
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Λιώνετε τη μαργαρίνη σε μεγάλη κατσαρόλα πάνω από μέτρια φωτιά και σωτάρετε το κρεμμύδι, πράσο, σέλινο και τέλος τα μανιτάρια για 10 λεπτά.
-
2
Προσθέτετε το αλεύρι και μαγειρεύετε ανακατεύοντας άλλα 5 λεπτά.
-
3
Σιγά-σιγά προσθέτετε το ζωμό, μετά το θυμάρι, βασιλικό, ρίγανη και δάφνη και σιγοβράζετε τη σούπα μισοσκεπασμένη σε χαμηλή φωτιά για 45 λεπτά.
-
4
Προσθέτετε την κρέμα και τα φουντούκια, που θα έχετε αλέσει πολύ ψιλά, αλατοπιπερώνετε και σερβίρετε. GOOD LUCK!
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια