Μανιταρόσουπα σουηδική
Είναι μια νόστιμη βελουτέ μανιταρόσουπα όπως την κάνουν στην Σουηδία και συγκεκριμένα στα Ikea!
Λίγα μυστικά ακόμα
Άν σας αρέσει το κύμινο μπορείτε να ρίξετε πάνω στα μανιτάρια που θα τηγανίστε για το γαρνίρισμα. Δίνει πολύ ωραία γευση!
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βάλτε στην άκρη πέντε μανιτάρια. Ψιλοκόψτε τα υπόλοιπα μανιτάρια και το κρεμμύδι και τσιγαρίστε τα με βούτυρο σε μια κατσαρόλα για μερικά λεπτά.Προσθέστε το νερό, την σόγια σος και την κρέμα γάλακτος.
-
2
Αφήστε την σούπα να βράσει για δέκα με δεκαπέντε λεπτά. Στην συνέχεια χτυπάμε την σούπα στο μίξερ μέχρι να λίώσουν τα συστατικά και να γίνει βελουτέ (κρέμα). Αλατοπιπερώστε και δοκιμάστε.
-
3
Κόψτε σε φέτες τα υπόλοιπα μανιτάρια και τηγανίστε σε βούτυρο. Τέλος γαρνίρετε με τα τηγανισμένα μανιτάρια και φρέσκο μαϊντανό.
Σχόλια (4)