κύρια φωτογραφία συνταγής Μάραθα τουρσί
christina.f
christina.f @cook_8450012
,France

Νόστιμος μεζές για ουζάκι και τσιπουράκι.

Λίγα μυστικά ακόμα

Οι ποσότητες για το ξυδι και το αλάτι είναι ανάλογες με τα γούστα του καθενός.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 3-4 ματσάκια μάραθα
  2. 3-4 σκελίδες σκόρδο
  3. 300 ml ξύδι
  4. 2-3 κ.γ. αλάτι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Πλένουμε τα μάραθα και αφαιρούμε τα κοτσάνια.

  2. 2

    Τα ζεματίζουμε για περίπου 3 λεπτά σε βραστό νερό.

  3. 3

    Τα τοποθετούμε σε ταπεράκι και προσθέτουμε το ξύδι αραιωμένο με νεράκι μέχρι να σκεπαστούν, το αλάτι και το σκόρδο.

  4. 4

    Τα αφήνουμε 2-3 μέρες στο ψυγείο και μετά είναι έτοιμα για κατανάλωση.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Σχόλια (3)

πατσιλινάκου
πατσιλινάκου @cook_8450522
Εξαιρετική ιδέα. Θα ζεμάτιζα τα μάραθα για λιγότερο χρόνο: Δηλ. σε νερό που κοχλάζει θα προσθέσω τα μάραθα και θα τα αφήσω μόνο 1 λεπτό.

Από

christina.f
christina.f @cook_8450012
στις
,France