Μαρµελάδα µήλο 3
Μια ξεχωριστή εποχιακή μαρμελάδα μήλο που θα λατρέψετε.. Η μαρμελάδα είναι ιδανική για πάστα φλώρα, αλλά και για το πρωινό σας με βούτυρο στο ψωμί.
Λίγα μυστικά ακόμα
Για να συντηρήσετε τη μαρμελάδα αυτή αλλά και όλες τις άλλες μαρμελάδες θα πρέπει να αποστειρώνετε καλά τα βάζα σας αλλά να τα σφραγίζετε και καλά ώστε να διατηρείτε πάντα φρέσκια..
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Καθαρίζουμε τα μήλα και τα τρίβουμε στο χοντρό τρίφτη. Στύβουμε από πάνω λίγο λεμόνι για να μη μαυρίσουν. Μετράμε τα τρίμματα του μήλου με ένα φλιτζάνι και χρησιμοποιούμε ίση ποσότητα ζάχαρης.
-
2
Βάζουμε το μήλο, τη ζάχαρη και την κανέλα σε κατσαρόλα και σιγοβράζουμε έως ότου δέσει η μαρμελάδα. Προς το τέλος του βρασμού στύβουμε μισό λεμόνι.
Σχόλια