κύρια φωτογραφία συνταγής Μαρέγκα... εξωτική

Μαρέγκα... εξωτική

6 μάγειρες σκοπεύουν να τη μαγειρέψουν
stellarestro
stellarestro @cook_8485650

Μια πολύ ελαφριά και εύκολη τουρτίτσα!

Λίγα μυστικά ακόμα

Εγώ είχα φτιάξει και ένα σιρόπι πορτοκαλιού με χυμό πορτοκαλιού και ζάχαρη που τα έβρασα μέχρι να πήξει και το έριξα από πάνω. Ήταν τέλειο!

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

10 άτομα
  1. Για τη βάση
  2. 120 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
  3. 1 βανίλια
  4. Λίγο ξύδι
  5. Για την επικάλυψη
  6. Αποξηραμένο ανανά

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Για τη βάση, χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί μέχρι να γίνει μια σφιχτή μαρέγκα.

  2. 2

    Ψήνουμε στους 100 για 1-1,5 ώρα.

  3. 3

    Για την επικάλυψη, χτυπάμε την κρέμα γάλακτος με τη ζάχαρη σε σαντιγί.

  4. 4

    Κόβουμε σε μικρά κομματάκια τα φρούτα και τα ρίχνουμε στη σαντιγί να ανακατευτούν καλά.

  5. 5

    Αν θέλουμε στολίζουμε από πάνω με καβουρδισμένα αμύγδαλα.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

stellarestro
stellarestro @cook_8485650
στις