Μαρινάδα για κρεατικά
Το κρέας αποκτά εξαισια γεύση (για τηγανίτα/ψητά)
Λίγα μυστικά ακόμα
Το χοιρινό αποκταει εξαισια γεύση.(Μετά από πολλές αποτυχιες σε δικά μου μαριναρισματα, τολμω να πω, ότι αυτή βγήκε, εξαιρετικη)Εάν θέλετε, βάζετε 1 ποτήρι λάδι (αυτό κάνω)
Υλικά
-
1 φλυτζανι ελαιόλαδο
-
2 φυλλα δάφνης
-
2 σκελιδες σκόρδο ψιλοκομμένες (ή πρεσαρισμενες)
-
1 κουταλια σουπας ξύδι
-
2 πρεζες ρίγανη
-
5-6 κοκκους γλυκανισσο
-
4-6 φυλλαράκια δυόσμο
-
6-8 φυλλαράκια δεντρολίβανο
-
λιγο μπαχάρι
-
πιπέρι
-
5-6 κοκκους πιπέρι
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Αναμιγνυουμε τα υλικά, και σε μια λεκανίτσακάθε κομμάτι κρέας το μαρινάρουμε με αυτό, καλά.
-
2
Σκεπάζουμε την λεκάνη για 1-2 ώρες.
-
3
Εάν θέλουμε τις βάζουμε στο ψυγείο για την επομενη μέρα.
Σχόλια (21)