κύρια φωτογραφία συνταγής Μαρινάδα για χοιρινό κρέας
asproyla
asproyla @cook_8450142
Χανιά

Υπέροχη μαρινάδα για ψητό στα κάρβουνα.

Λίγα μυστικά ακόμα

Εγώ κάνω τις πριζόλες και το κοντοσούβλι έτσι, με την μόνη διαφορά ότι στο κοντοσούβλι περνάω τις πιπεριές και την ντομάτα στην σούβλα.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 2 ποτήρια λευκό κρασί
  2. 2 πιπεριές πράσινες φλάσκες
  3. 1 μεγάλο κρεμμύδι
  4. 2 ντομάτες
  5. αλάτι - πιπέρι
  6. ρίγανη ή θυμάρι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Κόβουμε τις πιπεριές και τις ντομάτες σε χοντρά κομμάτια και σε μια λεκάνη. 'Επειτα κόβουμε το κρεμμύδι σε κυβάκια.

  2. 2

    Ρίχνουμε και το κρασί, το αλάτι, το πιπέρι και την ρίγανη ή το θυμάρι και τα ανακατεύουμε πολύ καλά.

  3. 3

    'Επειτα βάζουμε το κρέας και το αφήνουμε μία νύχτα για να μαριναριστεί καλά.

Αντιδράσεις

Σχόλια (11)

kid X
kid X @cook_8528257
Μου άρεσε πολύ! Δοκίμασε να αντικαταστίσεις τη ντομάτα με γουόστερ σως!

Από

asproyla
asproyla @cook_8450142
στις
Χανιά