Μαρινάδα για χοιρινό κρέας
Υπέροχη μαρινάδα για ψητό στα κάρβουνα.
Λίγα μυστικά ακόμα
Εγώ κάνω τις πριζόλες και το κοντοσούβλι έτσι, με την μόνη διαφορά ότι στο κοντοσούβλι περνάω τις πιπεριές και την ντομάτα στην σούβλα.
Υλικά
-
2 ποτήρια λευκό κρασί
-
2 πιπεριές πράσινες φλάσκες
-
1 μεγάλο κρεμμύδι
-
2 ντομάτες
-
αλάτι - πιπέρι
-
ρίγανη ή θυμάρι
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Κόβουμε τις πιπεριές και τις ντομάτες σε χοντρά κομμάτια και σε μια λεκάνη. 'Επειτα κόβουμε το κρεμμύδι σε κυβάκια.
-
2
Ρίχνουμε και το κρασί, το αλάτι, το πιπέρι και την ρίγανη ή το θυμάρι και τα ανακατεύουμε πολύ καλά.
-
3
'Επειτα βάζουμε το κρέας και το αφήνουμε μία νύχτα για να μαριναριστεί καλά.
Σχόλια (11)