Μαριναρισμένα μοσχαρίσια σουβλάκια
Υλικά
-
500 γρ. βοδινού κομμένο σε μπουκίτσες
-
Για τη μαρινάδα
-
1 κύβος ή ένας “Σπιτικός” ζωμός Knorr διαλυμένος σε 100 ml ζεστό νερό
-
2 κουταλιές της σούπας χυμό λεμόνι
-
1/2 κουταλιά του γλυκού νερωμένο μέλι
-
φρέσκο πιπέρι
-
1 σκελίδα λιωμένο σκόρδο
-
1 κουταλιά του γλυκού ψιλοκομμένη πιπερόριζα
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Αναμίξτε καλά τα υλικά της μαρινάδας.
-
2
Μαρινάρετε τις μπουκίτσες κρέατος για τουλάχιστον 2 ώρες στο ψυγείο.
-
3
Στραγγίξτε τις και περάστε τις στα καλαμάκια.
-
4
Ψήστε τα στον φούρνο για 30-50 λεπτά.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια