Μαριναρισμένα μοσχαρίσια σουβλάκια

15 μάγειρες σκοπεύουν να τη μαγειρέψουν
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

3 άτομα
  1. 500 γρ. βοδινού κομμένο σε μπουκίτσες
  2. Για τη μαρινάδα
  3. 1 κύβος ή ένας “Σπιτικός” ζωμός Knorr διαλυμένος σε 100 ml ζεστό νερό
  4. 2 κουταλιές της σούπας χυμό λεμόνι
  5. 1/2 κουταλιά του γλυκού νερωμένο μέλι
  6. φρέσκο πιπέρι
  7. 1 σκελίδα λιωμένο σκόρδο
  8. 1 κουταλιά του γλυκού ψιλοκομμένη πιπερόριζα

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Αναμίξτε καλά τα υλικά της μαρινάδας.

  2. 2

    Μαρινάρετε τις μπουκίτσες κρέατος για τουλάχιστον 2 ώρες στο ψυγείο.

  3. 3

    Στραγγίξτε τις και περάστε τις στα καλαμάκια.

  4. 4

    Ψήστε τα στον φούρνο για 30-50 λεπτά.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

knorr
knorr @cook_8501103
στις
,
Πάθος για γεύση!
Δες περισσότερα