evdoba
evdoba @evdoba
,

Σπιτική μαρμελάδα ακτινίδιο.Η γεύση της ήταν έκπληξη για μένα. Δεν την περίμενα τόσο νόστιμη.

Λίγα μυστικά ακόμα

Ευχαριστούμε την  fotinisam για τις φωτογραφίες βήμα βήμα.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

201 Minutes
  1. 500 γρ. ακτινίδια ώριμα
  2. 400 γρ. ζάχαρη
  3. 3-4 σταγόνες λεμόνι
  4. ελάχιστότατη σκόνη βανίλια

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Καθαρίζουμε τα ώριμα ακτινίδια και τα κόβουμε κομμάτια.

  2. 2

    Τα βάζουμε μέσα στην κατσαρόλα και τα πολτοποιούμε εύκολα με το εργαλείο του πουρέ.

  3. 3

    Προσθέτουμε 1 φλυτζανάκι καφέ νερό, τη σκόνη βανίλιας

  4. 4

    Και τη ζάχαρη και τα βάζουμε να βράσουν.

  5. 5

    Το αφήνουμε  να σιγοβράσει περίπου 10 λεπτά. Όταν αφρίσει αφαιρούμε τον λευκό αφρό με ένα κουτάλι να μείνει καθαρή η μαρμελάδα.

  6. 6

    Προσθέτουμε τις σταγόνες λεμονιού και σιγοβράζουμε άλλα 5 λεπτά. Αδειάζουμε σε αποστειρωμένα βαζάκια.

Αντιδράσεις

Σχόλια (52)

Από

evdoba
evdoba @evdoba
στις
,

Κορυφαία αναζήτηση σε