kitrinos
kitrinos @cook_8451398
,

Πανεύκολη παρασκευή μαρμελάδας βατόμουρο.

Λίγα μυστικά ακόμα

Μπορούμε να καταλάβουμε εύκολα πότε είναι έτοιμη η μαρμελάδα, δεν χρειάζεται να κάνουμε κάποιο τεστ π.χ πιάτου κτλ.Τα υλικά αυτά δίνουν περίπου 550 με 600 γραμμάρια μαρμελάδα.Τα βατόμουρα είναι κατεψυγμένα, γιατί δεν βρίσκει κανείς εύκολα φρέσκα!

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

17 Minutes
600 γραμμάρια περίπου
  1. 500 γρ. βατόμουρα (κατεψυγμένα)
  2. 400 γρ. ζάχαρη

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Βάζουμε τα βατόμουρα με την ζάχαρη σε κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά αρχικά κι ανακατεύουμε κατά διαστήματα..

  2. 2

    Στην συνέχεια χαμηλώνουμε την φωτιά εξακολουθώντας να ανακατεύουμε κατά διαστήματα μέχρι να δέσει η μαρμελάδα..

Αντιδράσεις

Σχόλια (12)

foodlover
foodlover @cook_8456240
Τα βατόμουρα τα χρησιμοποιούμε όπως είναι κατεψυγμένα ή τα ξεπαγώνουμε πρώτα?

Από

kitrinos
kitrinos @cook_8451398
στις
,
Είμαι από την μοναδική πόλη της Ελλάδος, που γράφεται με δυο “ΣΣ” και προφέρεται με... τρία “Λ”…ίσως και περισσότερα!!! Και γιατί να το κρύψω άλλωστε, το γουστάρω τρελλλά!!!
Δες περισσότερα

Κορυφαία αναζήτηση σε