Μαρμελάδα βατόμουρο
Πανεύκολη παρασκευή μαρμελάδας βατόμουρο.
Λίγα μυστικά ακόμα
Μπορούμε να καταλάβουμε εύκολα πότε είναι έτοιμη η μαρμελάδα, δεν χρειάζεται να κάνουμε κάποιο τεστ π.χ πιάτου κτλ.Τα υλικά αυτά δίνουν περίπου 550 με 600 γραμμάρια μαρμελάδα.Τα βατόμουρα είναι κατεψυγμένα, γιατί δεν βρίσκει κανείς εύκολα φρέσκα!
Υλικά
-
500 γρ. βατόμουρα (κατεψυγμένα)
-
400 γρ. ζάχαρη
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βάζουμε τα βατόμουρα με την ζάχαρη σε κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά αρχικά κι ανακατεύουμε κατά διαστήματα..
-
2
Στην συνέχεια χαμηλώνουμε την φωτιά εξακολουθώντας να ανακατεύουμε κατά διαστήματα μέχρι να δέσει η μαρμελάδα..
Σχόλια (12)