Μαρμελάδα φράουλα με μέλι και μήλα
Συνταγή της ξαδέλφης μου με μια πινελιά δικιά μου (μέλι).
Λίγα μυστικά ακόμα
Έγινε καλύτερη και από την bonne mamma φράουλα.
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Καθαρίζουμε και πλένουμε τις φράουλες και τις βάζουμε για μισή ώρα σε νερό που έχουμε βάλει λίγο ξύδι.
-
2
Μετά την μισή ώρα στο νερό με το ξύδι τις ξεπλένουμε και τις βάζουμε μέσα στην κατσαρόλα με όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανάβουμε την φωτιά.
-
3
Μόλις αρχίζει να ζεσταίνετε με το ράβδο μίξερ πολτοποιώ όλα τα υλικά. Αν θέλετε μπορείτε να μην τις πολτοποιείστε όσο εγώ και να αφήσετε και μερικά πιο μεγάλα κομματάκια.(πολτοποιούνται και με αυτό που κάνουμε πουρέ)
-
4
Βράζουμε για περίπου μισή ώρα (μην ξεχάσετε να ξαφρίσετε το μίγμα).
-
5
Αν την θέλετε πιο πηχτή βράστε λίγο παραπάνω.
-
6
Στο τέλος ρίχνουμε την βανίλια για άρωμα.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια