cristie
cristie @cook_8452833
,

Μια εκπληκτική μαρμελάδα μανταρίνι με υπέροχο άρωμα, χρώμα και τελεια γεύση! Δοκιμάστε την!!!

Λίγα μυστικά ακόμα

Είναι εύκολη συνταγή και πολύ νόστημή.. προσοχή να βράσετε την μαρμελάδα ακριβώς για όσο χρόνο λέει η συνταγή.. καλή επιτυχία!!!Ευχαριστούμε την Kimwlos για τις φωτογραφίες βήμα βήμα.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

30 Minutes
4 βαζάκια περίπου
  1. 2 κιλά μανταρίνια
  2. 2 κιλά ζάχαρη
  3. χυμό απο ένα λεμόνι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Πλένουμε πολύ καλά τα μανταρίνια

  2. 2

    Τα κόβουμε στα τέσσερα μαζί με την φλούδα τους

  3. 3

    Τα βάζουμε να πάρουν μια με δυο βράσεις

  4. 4

    Χύνουμε το νερό και βάζουμε πάλι τα μανταρίνια να πάρουν παλι δυο βράσεις

  5. 5

    Τα σουρώνουμε και τα αφήνουμε να κρυώσουν (αν έχουν κουκούτσια πιέζουμε κάθε κομμάτι για να βγούν)

  6. 6

    Βάζουμε την ζάχαρη και τα μανταρίνια μαζί σε μια κατσαρόλα

  7. 7

    Οταν τα φρούτα βγάλουν τα υγρά τους...

  8. 8

    Βγάζουμε τις φλούδες και τις περνάμε από το multi μέχρι να γίνουν μικρα κομματάκια

  9. 9

    Τα βάζούμε παλι μεσα στην κατσαρόλα και τα βράζουμε για 10 λεπτά

  10. 10

    Αφήνουμε να κατσει η μαρμελάδα 24 ώρες. Βράζουμε για άλλα 5 λεπτά

  11. 11

    Και ρίχνουμε το χύμο λεμόνι

  12. 12

    Αφηνουμε να κρυώσει και το βάζουμε σε αποστηρωμένα βαζάκια

Αντιδράσεις

Σχόλια (20)

carola
carola @cook_8454672
evharisto poly gia tin oraia syntagi.mazepsa mandarinia apo kapia dentra , sto dromo kai tin eftiaxa.vgike ligo pikroytsiki logo ton froyton ala moy aresei kai etsi.evala parapano zahari gia na tin glykano\n\n

Από

cristie
cristie @cook_8452833
στις
,