Μαρμελάδα μήλο με χουρμάδες και κανέλα
Μια μαρμελάδα χωρίς ζάχαρη
Λίγα μυστικά ακόμα
1 κουταλιά της σούπας50 θερμίδες
Υλικά
-
2 μεγάλα μήλα
-
100 γρ. χουρμάδες απύρηνοι
-
1/2 κουτ.του γλυκού κανέλα
-
170 γρ. νερό
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βράζουμε τους χουρμάδες με το νερό για 10-15'. Μετά τους πολτοποιούμε και τους τοποθετούμε σε μια μικρή κατσαρόλα με την κανέλα και τα καθαρισμένα και τριμμένα μήλα.
-
2
Ανακατεύουμε συνεχώς και όταν η μαρμελάδα αρχίσει να δένει και να ξεκολλάει από τα τοιχώματα, αποσύρουμε από τη φωτιά και γεμίζουμε το βάζο, το οποίο έχουμε προηγουμένως αποστστειρώσει.
-
3
Τη διατηρούμε στο ψυγείο πάνω από 1 μήνα.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια