Μαρμελάδα μήλων με αχλάδια
Μια πεντανόστιμη μαρμελάδα με όλα τα αρώματα των φρούτων που περιέχει..
Λίγα μυστικά ακόμα
Η συνταγή είναι από το βιβλίο 'Η μεγάλη μαγειρική-ζαχαροπλαστική' της Χρύσας Παραδείση.
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Καθαρίζετε και κόβετε σε κομματάκια τα μήλα και τα αχλάδια.
-
2
Τα βάζετε σε κατσαρόλα με το χυμό λεμονιών, με λίγο ξύσμα λεμονιού, με το χυμό πορτοκαλιού και με τη ζάχαρη.
-
3
Τα βράζετε ωσότου γίνουν μαρμελάδα πηχτή.
-
4
Τη βάζετε σε αποστειρωμένα βάζα.
-
5
Όταν κρυώσει, σφραγίζετε καλά με τα καπάκια τα βάζα.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια